Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

După ce ieri, 2 aprilie a.c., programul social-filantropic „Ne înnoim de Sfintele Paşti“, s-a desfăşurat în județul Galați, astăzi acesta a continuat şi în judeţul Brăila.

În prima parte a zilei, 175 de copii din municipiul Brăila, proveniţi din familii cu mulţi copii, în baza tichetelor valorice oferite de Arhiepiscopie şi-au putut achiziţiona din magazinul Selgros Cash & Carry din Brăila, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. 

Preoţii din parohii şi părinţii copiilor au fost cei care i-au ajutat şi i-au inspirat în alegerea celor necesare înnoirii pentru Sfintele Sărbători Pascale.

Entuziasmul, fericirea şi mulţumirea sinceră au fost sentimentele arătate de copiii ce au beneficiat astăzi de darurile oferite de Arhiepiscopia Dunării de Jos.

În cea de-a doua parte a zilei, pe baza unor evidenţe parohiale, familii cu posibiliăţi materiale reduse şi cu mulţi copii din judeţul Brăila, au primit la bisericile de parohie, produse de igienă personală şi casnică.

În localitatea Ianca din judeţul Brăila, 50 de copii înscrişi în acest program au venit la biserică pentru a-şi primi darurile.

Pe lângă kiturile igienico-sanitare, oferite în cadrul programului eparhial, familiile nevoiaşe au primit şi obiecte de uz casnic, necesare în creşterea şi îngrijirea copiilor.

Programul s-a încheiat la biserica din localitatea Jirlău, judeţul Brăila, unde un număr de 30 de copii au primit darurile pregătite special pentru această perioadă.

Prin programul social-filantropic, derulat de Arhiepiscopis Dunării de Jos, 2074 de persoane din cele două judeţe ale eparhiei au primit ajutoare în valoare de peste 140.000 lei.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook