Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

După ce ieri, 18 aprilie, programul social-filantropic „Ne înnoim de Sfintele Paşti“, s-a desfăşurat în municipiul Galați, astăzi acesta a continuat şi în municipiul Brăila.

În prima parte a zilei, 179 de copii din municipiul Brăila, proveniţi din familii cu posibilităţi materiale reduse şi cu mulţi copii, în baza tichetelor valorice oferite de Arhiepiscopia Dunării de Jos şi-au putut achiziţiona din magazinul Selgros Cash & Carry din Brăila, articolele vestimentare dorite. 

Preoţii din parohiile de unde provin aceşti copii şi părinţii lor au fost cei care au preluat tichetele, ajutându-i şi inspirându-i în alegerea celor necesare înnoirii pentru Sfintele Sărbători Pascale.

Pentru îndrumarea beneficiarilor către raioanele specializate din cadrul magazinului, ce conţin produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte, dar şi pentru eficientizarea procesului de alegerea al articolelor potrivite vârstei fiecărui copil, au fost implicaţi şi 20 de voluntari din cadrul parohiilor din municipiul Brăila.

De asemenea, toţi copiii prezenţi la acţiunea filantropică de astăzi au primit şi din partea reprezentanţilor acestui magazin câteva daruri, ce au constat în dulciurile atât de îndrăgite de cei mici.

Entuziasmul, fericirea şi mulţumirea sinceră s-au putut observa pe chipurile acestor copii ce au beneficiat astăzi de darurile oferite de Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Începând de săptămâna viitoare programul se va desfăşura în mediul rural, unde 1575 de sacoşe cu produse de igienă vor fi oferite copiilor din familii cu posibilităţi materiale reduse.

Valoarea totală a acestui program social-filantropic este de 140.000 lei şi prin el sunt sprijiniţi 2049 de copii din Eparhia Dunării de Jos.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook