Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În cadrul programului eparhial pentru copii şi tineri ,,Vacanța din pridvorul Bisericii“, desfășurat în Arhiepiscopia Dunării de Jos cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, și copiii din Parohia Măcișeni, protopopiatul Târgu Bujor, judeţul Galaţi, au avut parte săptămâna trecută de o zi plină de bucurii cu activități recreative și educative.

Ziua a început cu participarea copiilor și a cadrelor didactice la Sfânta Liturghie, în cadrul căreia copiii au fost împărtășiţi cu Sfintele Taine, iar după slujbă au lăsat la icoana Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu bileţele scrise cu mesaje pentru un nou an şcolar călăuzit şi vegheat permanent de Maica Domnului.

Rugăciunea din biserică a fost urmată de o agapă şi apoi de activităţi în aer liber în care toate granițele de timp, de loc şi de vârstă au dispărut, jocul devenind pentru toţi punte solidă pentru prietenie.

Copiii, însoțiți de preotul paroh și cadrele didactice, au poposit și la Scoala Gimnazială Nr. 1 din localitatea Corni, unde au fost serviți cu pizza și cozonac şi au fost antrenaţi în diverse discuții educative.

Ziua a continuat în pădurea din apropierea satului, unde au avut loc o serie de jocuri ce a stârnit multă voie bună și amuzament. În timpul activităților copiii au fost serviți cu gogoși și struguri. Șirul activităților a fost încheiat de o simulare de incendiu desfăşurată de pompieri în pădure.

Pr. Rareş Bucur

Pr. Manole Iulian Sandu

Pastorală la Învierea Domnului

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook