Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În seara zilei de 19 decembrie 2017, a avut loc tradiţionala serbare a elevilor Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi, prilejuită de Sărbătoarea Naşterii Domnului.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, evenimentul a fost aşezat sub genericul „Colindăm, Doamne, colind!“ şi a fost găzduit de Teatrul Muzical „Nae Leonard“ din municipiu.

Programul serbării propus de elevii seminarişti a cuprins piese psaltice, colinde tradiţionale, pluguşorul şi momente poetice dedicate Naşterii Domnului.

Alături de tinerii seminarişti, pe scenă a urcat şi Corul „Camerata Juventus“, format din tinere fete de la profilul pedagogic din cadrul Colegiului Naţional „Costache Negri” din Galaţi. 

În partea a doua a manifestării, elevii claselor primare de la seminar au interpretat colinde şi cântece de stea.

La final, bucuria a fost mare, întrucât Părintele Arhiepiscop a urcat pe scenă şi a intrat în dialog cu micii seminarişti.

Pentru dăruirea şi implicarea în acest program, toţi elevii seminarişti au fost răsplătiţi de Chiriarhul Dunării de Jos cu dulciuri, iconiţe şi alte daruri.

Şi anul acesta, serbarea de Crăciun a elevilor Seminarului Teologic „Sf. Apostol Andrei“ a încântat publicul gălăţean de toate vârstele care a umplut până la refuz sala Teatrului Muzical „Nae Leonard“.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook