Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, Eparhia Dunării de Jos, în cooperare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi, a organizat în ziua de 19 decembrie 2017, cu sprijinul voluntarilor din Protoieria Tecuci o acţiune de solidaritate umană şi filantropie creştină în beneficiul persoanelor aflate pe patul spitalelor care au nevoie urgentă de sânge.

Astfel, 35 de tineri din cadrul Ligii Tineretului Creştin Ortodox din Tecuci (LTCOR) s-au deplasat la Galaţi, pentru a dona sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină.

Personalul specializat în recoltarea de sânge şi aparatura tehnică necesară au fost asigurate de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină – Galaţi.

De asemenea, menţionăm că pe parcursul acestui an, din cadrul Protoieriei Tecuci, 170 de persoane, în special tineri, au venit la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi pentru a dona sânge.

Campania de donare de sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, continuă la cele două centre Regionale de Transfuzie Sanguină din Galați şi Brăila, până la finele anului 2017, unde sunt programați slujitori şi credincioşi din parohiile Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Campania de donare de sânge va continua în Arhiepiscopia Dunării de Jos şi în anul 2018.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook