Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Dr. CasianCrăciun, ArhiepiscopulDunării de Jos, în ziua de 04.02.2013, a avutloc la sediul Protoieriei Brăila, ultima sesiune de informare, din seria celor programate pentru perioada septembrie 2012 - februarie 2013, susţinută de către membrii Centrul de Resurse Galaţi,  centru creat în cadrul proiectului  Forte  -Formare trainică pentru parteneriat social.

Scopul acestor sesiuni de informare a fost acela de a prezenta proiectul FORTE: scopul, obiectivele, activităţile şi rezultatele acestuia, precum şi sprijinul pe care Centrul de Resurse Galaţi îl poate oferi celor implicaţi în activitatea social-filantropică, şi anume: înfiinţarea unor centre sociale, completarea dosarului de acreditare pentru servicii sociale şi întocmirea şi completarea  instrumentelor folosite în asistenţa socială.

La aceste sesiuni au participat un număr de 125 de preoţi implicaţi în activităţi social-filantropice, precum şi 420 de voluntari membrii ai comitetelor parohiale, implicaţi în serviciul social.

Proiectului FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, este cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 93/3.3/S/62277 şi este implementat de Federaţia Filantropia în parteneriat cu PatriarhiaRomână, Instituto de Formation Integral (IFI) si SC Global Commercium Development S.R.L.

Diac. Ionuţ Căşuneanu

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook