Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Mitropolia Munteniei și Dobrogei Arhiepiscopia Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În ziua de pomenire a Sfântului Ierarh Partenie, Episcopul Lampsacului, membrii Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos s-au întrunit în şedinţa de lucru premergătoare Adunării Eparhiale care va avea loc mâine, 8 februarie 2014.

Şedinţa s-a desfăşurat în sala „Episcop Chesarie Păunescu“ din cadrul Centrului Eparhial şi a fost prezidată de Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

În cadrul lucrărilor, responsabilii sectoarelor din Administraţia Eparhială au prezentat sinteza activităţii pastoral-misionare, cultural-educaţionale şi social-filantropice din anul trecut, la nivelul fiecărei subunităţi. De asemenea, au fost analizate principalele proiecte cultural-patrimoniale pe care Eparhia Dunării de Jos le desfăşoară în prezent şi s-a insistat pe aspectele financiar-contabile de la nivelul Centrului eparhial şi a subunităţilor.

În partea a doua a şedinţei au fost analizate propunerile de proiecte şi programe cu privire la buna desfăşurare şi eficientizare a activităţilor specifice în contextul Anului omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii şi al Sfintei Împărtăşanii) şi Anul Comemorativ al Sfinţilor Martiri Brâncoveni în Patriarhia Română.

Pelerinajul de Florii, ediţia a X-a

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook