Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu durere sufletească și multă încredere în bunătatea lui Dumnezeu, Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului“ - Tudor Vladimirescu anunță trecerea la cele veșnice a maicii starete, stavrofora Daniela Nedelcu, în data de 1 februarie a.c.

În pacea, liniștea rugăciunii și a responsabilității pentru binele obștii mănăstirii, la vârsta de 91 de ani se îndreaptă spre Dumnezeu pe Care L-a slujit cu credință și devotament din tinerețe, trecând prin suferințele desființării mănăstirii, pe care le-a asumat creștinește, lucrând ca pictor la pictarea multor biserici din Eparhia Dunării de Jos și din țară.

A suportat cu demnitate suferințele temniței de la Mislea, iar din anul 1990 a contribuit la reașezarea rosturilor mănăstirii, prin rectitorirea bisericii mari şi a paraclisului de iarnă, a corpurilor de chilii, a anexelor mănăstireşti, sprijinind reînceperea funcţionării atelierelor de pictură, sculptură, croitorie, broderie ş.a.

După trecerea la cele veșnice a maicii Veronica, în toamna anului 2005 a fost aleasă și confirmată ca stareță a Manastirii "Adormirea Maicii Domnului" - Tudor Vladimirescu.

Dumnezeu să o odihnească cu dreptii!

Obștea Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului“ - Tudor Vladimirescu, județul Galaţi.

Pastorală la Învierea Domnului

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook