Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În Arhiepiscopia Dunării de Jos, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, continuă în această perioadă programului eparhial de tabere pentru tineri ”Vacanța din pridvorul bisericii”.

Ieri, 18 iulie, 55 de elevi de la Școala Gimnazială Fundeanu, judeţul Galaţi, au fost beneficiarii activităţilor recreative organizate de Parohia Fundeanu din protopopiatul Târgu Bujor.

Ziua dedicată tinerilor a început cu rugăciunea de dimineață, săvârșită în biserica parohială, urmată de servirea micului dejun în cadrul Centrului parohial ”Sf. Nicolae”, de la care nu au lipsit produsele tradiționale pregătite cu multă pricepere şi dăruire de gazdele evenimentului.

În continuare, sub coordonarea cadrelor didactice, copiii s-au deplasat la Pădurea Fundeanu, în curtea Cantonului Silvic ”Ursoaia”, unde, în cadrul natural al copacilor seculari ai acestui codru şi beneficiind de disponibilitatea şi bunăvoinţa pădurarului acestor locuri au avut loc diverse activități sportive, jocuri recreative şi dansuri specifice vârstei.

Ziua s-a încheiat la Restaurantul ”Trei Trandafiri” din satul Fundeanu, cu o masă copioasă.

În zilele următoare, alte parohii din cuprinsul Eparhiei Dunării de Jos vor organiza astfel de activităţi pentru tineri.

Pr. Rareş Bucur

Pastorală la Învierea Domnului

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook