Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Mitropolia Munteniei și Dobrogei Arhiepiscopia Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Duminică, 6 mai a.c., începând cu ora 15:00, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian s-a desfășurat în Sala de sport a Școalii „Tudor Pamfile“ din comuna Țepu, județul Galați, concursul de fotbal „Tinerețe și credință“, ediția a V-a.

La această competiție, organizată de Protoieria Nicorești în colaborare cu Școala Gimnazială „Tudor Pamfile“ și Primăria Țepu, au participat copii din parohiile: Buciumeni, Țepu, Gefu, Ghidigeni, Toflea, Brăhășești, Priponești, Ciorăști, Coasta Lupei, Tecucel, Nicorești și Vișina.

Prin implicarea preoților și a profesorilor de sport au fost prezenți la competiția sportivă, aproximativ 120 de copii. Pe lângă echipele de fotbal formate au venit și copii din satele sus-menționate pentru a susține favoriții.

Clasamentul concursului a fost:

  • Locul I, Școala Țepu;
  • Locul II, Școala Ciorăști;
  • Locul III, Școala Toflea;
  • Locul IV, Școala Brăhășești.

La final toate echipele au fost premiate cu diplome, iconițe, revista „Călăuza ortodoxă“ a Eparhiei Dunării de Jos, dulciuri și sucuri în valoare de 500 lei, toate  oferite de Protoieria Nicorești. Primăria Țepu a premiat echipele clasate pe primele trei locuri cu suma de 500 lei.

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni