Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În ziua de 17 martie 2011, a avut loc la biserica „Sfânta Ana” din Galaţi, întâlnirea duhovnicească a preoţilor din Protoieria Galaţi.

Programul a debutat cu participarea tuturor preoţilor la Sfânta Liturghie a darurilor mai înainte sfinţite, după care s-au susţinut referate şi s-a purtat un dialog pe marginea temei „Aspecte duhovniceşti şi pastoral misionare ale slujbelor din perioada Postului Mare”. În cadrul şedinţei au mai fost prezentate priorităţile activităţilor din parohii, pentru perioada imediat următoare punându-se accent pe pregătirea în vederea întâmpinării praznicului Buneivestiri. În legătură cu acest aspect, în toate parohiile se vor întruni membrii Comitetelor parohiale pentru planificarea de activităţi cu caracter misionar şi social-filantropic, dedicate femeii creştine şi rolului ei fundamental în cadrul familiei, având ca temei chipul Maicii Domnului, model şi icoană a familiei creştine.

În cadrul întâlnirii s-a prezentat şi cartea „Hristos, Biserică, Misiune” a Pr. Prof. Acad. Dr. Dumitru Popescu, lansată cu ocazia împlinirii a 1 an de la trecerea sa la cele veşnice.

Pelerinajul de Florii

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook