Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos
×

Eroare

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but martie/17.03.2011 Intalnirea duhovniceasca a preotilor din Protoieria Galati is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Joi, 17 martie 2011, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, la cantina socială „Sfântul Vasile cel Mare şi Sfântul Ierarh Nicolae”, din cadrul parohiei „Naşterea Domnului” din municipiul Brăila, a avut loc întrunirea asistenţilor şi luvrătorilor sociali, precum şi a coordonatorilor cantinelor sociale, din cuprinsul Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Tema întrunirii a fost „Rolul cantinelor sociale în activitatea filantropică a parohiilor”. Şedinţa de lucru a fost prezidată de pc. pr. consilier Ionel Rotaru, din cadrul Sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, delegatul Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos la acest eveniment.

În cadrul dezbaterilor s-a discutat despre diferite probleme de ordin social precum: - întocmirea unei baze de date cu numărul persoanelor care servesc masa la cantinele sociale, conform anchetelor sociale efectuate la fiecare 3 luni; - afişarea orarului de servire a mesei, precum şi a meniului zilnic; - uniformizarea datelor din fişele de magazie la toate cantinele sociale; - respectarea tuturor recomandărilor din procesele întocmite în urma inspecţiilor efectuate, precum şi a termenelor de lucru stabilite. La final s-au făcut propuneri pentru anul 2011, care au ca scop principal implicarea tineriilor şi copiilor în viaţa Bisericii, precum şi ajutorarea şi încurajarea familiilor tinere, care se confruntă cu diferite probleme sociale, în consonanţă cu programele anului 2011, dedicat Tainei Sfântului Botez şi al Sfintei Cununii.

{gallery}martie/17.03.2011 Intalnirea duhovniceasca a preotilor din Protoieria Galati{/gallery}

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook