Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În această seară a avut loc prima ediție a Spectacolului intitulat „O toamnă muzicală“ pe care ASCOR Galați, prin corul asociației, l-a susţinut în holul central al Universității „Dunărea de Jos“ din Galați, numit şi „Sala paşilor pierduți“.

Prezent la eveniment ÎPS Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a mulțumit şi a felicitat filiala noastră pentru această inițiativă, pentru toate activitățile desfăşurate şi pentru mobilizarea studenților gălățeni. Totodată Înaltpreasfinția Sa a felicitat pe toți cei care poartă numele Sfinților Arhangheli.

Alături, s-a aflat şi dl Conf. Univ. Dr. Ciprian Vlad, Prorector al Universității „Dunărea de Jos“, responsabil cu organizațiile studențeşti, care deasemenea a adresat felicitări şi aprecieri pentru întreaga muncă depusă de echipa noastră, în folosul studenților universității, oferind din partea instituției mai multe cadouri pentru ASCOR Galați, constând în laptopuri, boxe inteligente şi tablete inteligente.

Evenimentul s-a dorit a fi o frumoasă şi smerită mulțumire adusă atât Arhiepiscopiei Dunării de Jos şi în special Părintelui Arhiepiscop Casian pentru implicarea, grija şi suportul oferit în derularea tuturor proiectelor noastre zilnice şi săptămânale, cât şi Universității „Dunărea de Jos“, pentru deschiderea şi ajutorul oferit permanent la solicitările noastre.

S-a dorit a fi ca o seară de bun venit pentru noii membri ASCOR Galați din anul I şi o petrecere românească la început de an universitar.

Spectacolul a constat în interpretarea de cântece populare tradiționale, melodii folk, recitarea de poezii, interpretări de liduri, interpretării la chitară şi vioară, dar şi în dansarea de hore şi sârbe.

Amintim câțiva dintre membrii noştri care au evoluat în program:

  • Grigoraş Moisă - Interpret de muzică populară
  • Jessica Stratulat - Şcoala de Arte a CCDJ
  • Lidia Ciurea - Şcoala de Arte a CCDJ
  • Mihaela Ariton - Facultatea de Arte

Specializarea Interpretare muzicală-canto

  • Laura Bălan - Facultatea de Arte

Specializarea Interpretare muzicală-canto

  • Sergiu Ene - Şcoala de Arte a CCDJ
  • Andra Druță - Ansamblul "Altița" Tecuci
  • Andreea Brebeanu - Facultatea de Arte

Specializarea Interpretare muzicală-canto

  • Corul ASCOR Galați format din 20 de studenți de la toate facultățile ale UDJG.

Mulțumim tuturor pentru că această seară minunată a putut fi posibilă, mulțumim pentru implicare, pentru seriozitate şi pentru succesul avut şi, felicităm în mod special pe Marin Cercea, Coord. Dep. Cultural ASCOR Galați.

Pastorală la Învierea Domnului

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook