Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Sâmbătă, 9 octombrie a.c., la parohia „Sfinţii Trei Ierarhi” din municipiul Galaţi a avut loc, după Sfânta Liturghie pomenirea preotului Costică Picoş, trecut la Domnul în urmă cu 2 ani.

La eveniment a participat şi Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, precum şi o delegaţie de la Iaşi, condusă de pcuv. arhim. Nichifor Horia, stareţul Mănăstirii „Trei Ierarhi” din Iaşi şi exarhul administrativ al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

 

Cu acest prilej, chiriarhul Dunării de Jos a evidenţiat activitatea liturgică, misionară, culturală şi social-filantropică, şi bogată, pe care acest preot a desfăşurat-o în această parohie şi în calitate de duhovnic al membrilor filialei gălăţene a Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi din România.

 

La slujba parastasului au participat alături de credincioşii parohiei şi copiii ce provin din familii defavorizate şi din centrele de plasament, cărora li s-au oferit pachete cu alimente şi mici daruri de suflet, constănd din iconiţe şi cărţi de rugăciuni.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook