Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Arhiepiscopia Dunării de Jos continuă acţiunile social-filantropice  îndreptate spre familiile sinistrate din judeţul Galaţi.

După ce în săptămânile trecute, la iniţiativa şi cu cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos au fost oferite ghiozdane şi rechizite pentru 550 de copii dar şi 1.100 de pături, pilote, lenjerii de pat şi detergenţi pentru tot atâtea familii sinistrate, astăzi a fost continuat programul filantropic pentru copii şi tineri.

Cu sprijinul preoţilor parohi şi a doamnelor din comitetele parohiale ale comunităţilor afectate de inundaţii, au fost întocmite documente în care au fost înscrise măsurătorile copiilor aflaţi în evidenţele speciale.

În acest context au fost achiziţionate 550 de pachete cu îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru sezonul rece (ghete din piele, lenjerie de corp, pulover, malete, uniforme şcolare, căciuli, mănuşi, jachete şi haine de iarnă), pe categorii de vârstă şi gen.

Astăzi, au fost distribuite în parohiile Pechea, Costache Negri şi în celelalte parohii sinistrate ale Protoieriei Covurlui un număr de 385 de pachete, în valoare de 92.000 lei, urmând ca în perioada următoare să fie organizat transportul spre Protoieria Tg Bujor.

Programele filantropice pentru familiile sinistrate vor continua, Centrul eparhial urmând să achiziţioneze 104 calorifere electrice pentru familiile care locuiesc în module şi lemne de foc pentru 840 de familii.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook