Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În cadrul manifestărilor dedicate praznicului Naşterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, Sectorul social-misionar, din cadrul Centrului Eparhial, coordonat de pc. pr. Ionel Rotaru, organizează momente de suflet în grădiniţe, azile de bătrâni şi penitenciare.

Scopul acestor acţiuni este de a împărtăşi copiilor, persoanelor vârstnice şi celor private de libertate, bucuria venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu, Cel Care a împăcat pe Creatorul tuturor cu făptura umană, căzută în păcat.

Joi, 23 decembrie a.c., persoanele private de libertate aflate în Penitenciarul de minori de la Tichileşti, judeţul Brăila, au fost colindate de Corul Armonia din Brăila. Bucuroşi de faptul că nu au fost uitaţi acum în prag de sărbători, deţinuţii au intonat şi ei colinde, împărtăşind din bucuria lor tuturor celor prezenţi.

La finalul evenimentului, deţinuţii fost invitaţi la capela Penitenciarului cu hramul „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, unde au primit daruri constând din obiecte de igienă personală, articole de îmbrăcăminte, precum şi cadouri de suflet, constând din iconiţe cu Naşterea Domnului, calendare şi cărţi de rugăciune.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook