Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În perioada 01-15 iunie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, parohiile din cadrul Protopopiatului Brăila au organizat o colectă în bani pentru sprijinirea copilului Bogdan Ionuţ Popa, în vârstă de trei ani, diagnosticat cu „Hepatoblastom, stadiul IV, cu metastaze pulmonare".

În urma donaţiilor făcute pentru susţinerea tratamentului costisitor efectuat la Clinica Acibadem din Turcia, s-au strâns 33.781 lei.

Toată această mobilizare din bisericile brăilene s-a realizat la îndemnul Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, care, impresionat de greaua încercare prin care trece acest copil şi familia lui, a oferit o sumă de bani şi a îndrumat preoţii şi credincioşii să ofere suport financiar pentru continuarea tratamentului peste hotare.

Banii colectaţi au fost redirecţionaţi în contul bancar RO 92BRDE090SV53155850900, deschis la BRD special pentru această situaţie pe numele Popa Sorina Mihaela, mama acestui copil greu încercat.

Ne rugăm Bunului Dumnezeu, ca jertfa tuturor celor implicaţi să fie spre folosul şi însănătoşirea micuţului Bogdan Ioan, pe care îl păstrăm în rugăciunile noastre pentru ca viaţa lui să-şi poată relua drumul firesc.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook