Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Ziua Internaţională a Copilului a fost marcată în Arhiepiscopia Dunării de Jos prin desfăşurarea unor activităţi educaţionale, care au avut în centrul lor manifestarea dragostei, grijii şi atenţiei pentru toţi copiii.

Activităţi deosebite au fost organizate cu ocazia acestei zile în cadrul Aşezământului „Sf. Vasile cel Mare” – Galaţi, unde, cu binecuvântarea ÎPS Arhiepiscop Casian, a avut loc Ziua Porţilor Deschise şi s-a desfăşurat spectacolul artistic ”Copilăria – poartă deschisă spre suflet”. La eveniment au participat copii de la grădiniţe din oraşul Galaţi, care au susţinut diverse programe artistice, scenete, dansuri populare, poezii, teatru de păpuşi, participarea părinţilor şi bunicilor care i-au însoţit fiind impresionantă şi răsplătind cu aplauze pe copiii care au susţinut reprezentaţiile respective.

Activităţi asemănătoare s-au desfăşurat astăzi şi la Centrul de servicii sociale pentru copii aflaţi în dificultate de la parohia „Sf. Spiridon” – Galaţi, precum şi în cele două grădiniţe de la parohiile „Adormirea Maicii Domnului” din Brăila şi cea din localitatea Ireasca, în nordul judeţului Galaţi.

Ziua de 1 iunie este un moment premergător pentru manifestările educaţionale, misionare şi social-filantropice care se vor desfăşura în Arhiepiscopia Dunării de Jos cu ocazia Duminicii Părinţilor şi Copiilor din data de 6 iunie a.c.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook