Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În data de 27 aprilie a.c., Chiriarhul Dunării de Jos, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian a săvârşit slujba de binecuvântare a lucrărilor de reamenajare şi igienizare care s-au realizat la Atelierul de lumânâri „Sf. Muceniţă Fotini“ al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

La slujbă au participat slujitori din administraţia eparhială şi personalul care lucrează în cadrul Atelierului de lumânări.

Atelierul eparhial de lumânări a fost construit între anii 1975 şi 1977, în timpul arhipăstoririi vrednicului de pomenire ierarh Antim Nica al Dunării de Jos.

Pe lângă spaţiul propriu-zis, atelierul dispune şi de alte magazii şi depozite de materie primă.

Lucrările de reamenajare a Atelierului, precum şi dotarea acestuia cu echipamente care să optimizeze procesul de producţie au fost demarate, cu binecuvântarea Chiriarhului Dunării de Jos, la începutul anului 2016.

Totodată, Chiriarhul a binecuvântat şi Magazinul de obiecte de cult, colportaj şi cărţi bisericeşti al  Catedralei Arhiepiscopale „Sf. Ierarh Nicolae şi Sf. Apostol Andrei“ din Galaţi, care, la rândul său a trecut prin ample lucrări de extindere şi reamenajare.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook