Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Astăzi, 2 aprilie 2020, în cadrul activităţilor misionare şi social-filantropice desfăşurate de Arhiepiscopia Dunării de Jos în această perioadă de încercare prin care trecem, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, preoţi din cadrul Protopopiatului Tecuci împreună cuvoluntari au desfășurat o activitate de ajutorare a personalului medical, auxiliar şi a pacienţilorSpitalului din localitatea Ivești, judeţul Galaţi.

Luând act de nevoile urgente ale acestui spital, preoţii au oferit astăzi, o mașină de spălat vase, pături, pijamale, articole de igienă, dezinfecție, detergenți, papuci, pampers, îmbăcăminte, măști de protecţie, mănuși şi cărţi de rugăciune.

Unitatea spitalicească are în îngrijire pacienții internaţi și asistaţi zilnic, dar şi alte 16 persoane bolnave, în vârstă şi fără aparținători, care locuiesc permanent în cadrul instituţiei medicale.

Acestepersoane, pe lângă asistența medicală de care beneficiază zilnic, primesc periodic din partea parohiilor din Cercul misionar nr. 4 al protopopiatului Tecuci, alimente, îmbrăcăminte, medicamente, cărţi de rugăciune şi asistenţă duhovnivească.

În aceeași zi, 4 familii în vârstă, fără posibilități materiale și cu probleme grave de sănătate au fost vizitate la domiciliu pentru a le oferi alimente, îmbrăcăminte și produse de igienă.

Acțiune filantropică de astăzi a fost în cuantumde 3000 de lei.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook