Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În Parohia Ianca I din județul Brăila, în Sâmbăta Mare, preotul paroh împreună cu câțiva voluntari au desfășurat activitatea filantropică intitulată ,,Nimeni nu e singur de Sfntele Paști“.

Prima această acțiune, 30 de familii cu posibilități materiale reduse din comunitatea parohială au beneficiat de darurile pascale, respectiv cozonac, ouă roșii și dulciuri, dar și alimente neperisabile.

Plini de dragoste și de generozitate, mai mulți creștini au dorit să fie părtași la această faptă bună care a însumat 2.000 de lei.

O parte din alimentele oferite în cadrul programului filantropic au fost oferite de Asociația „Omul din oglindă“ cu care parohia are încheiat un parteneriat social prin care 5 elevi din Ianca, cu rezultate bune la învățătură, primesc lunar burse.

Tot în Sâmbăta Mare, prin voluntarii parohiali au fost oferite credincioșilor pachețelele numite „Bucuria Învierii“, compuse din pâinea binecuvântată numită Pască, câte o candelă, ou roșu și cozonac, precum și iconița și Pastorala la Învierea Domnului a ierarhului Dunării de Jos.

În această perioadă de izolare fizică și de încercare, darurile au fost o binecuvântare și au adus în fiecare casă bucuria și Lumina Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook