Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

După ce ieri, programul social-filantropic „Ne înnoim de Sfintele Paşti“, s-a desfăşurat în municipiul Brăila, astăzi, 7 aprilie, acesta a continuat şi în celălat mare municipiu al Eparhiei Dunării de Jos, Galaţi.

În cadrul acestui program eparhial, peste 4700 de persoane vârstnice şi 2200 de copii, care provin din familii nevoiaşe, beneficiază de sprijin spiritual şi material în această perioadă prepascală din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos, valoarea darurilor oferite ajungând la suma de 550.000 lei.

La orele prânzului, copiii de la câteva prohii din acest municipiu de la Dunăre au avut prilejul de a-şi alege chiar ei produsele dorite.

Însoţiţi de preoţii din parohiile de care aparţin şi de părinţii lor, copiii au mers la un centru comercial, de unde, fiecare copil şi-a achiziţionat articole de îmbrăcăminte şi de încălţăminte noi.

Bucuria a fost mare, întrucât copiii şi-au ales produsele de care aveau nevoie şi pe care le-au plăcut, mulţi dintre aceşti beneficiari, în ultima perioadă, datorită situaţie financiare precare, nu au reuşit să mai ajungă la cumpărături într-un astfel de magazin.

Pentru îndrumarea lor către raioanele specializate din cadrul magazinului, dar şi pentru eficientizarea procesului de alegerea a articolelor potrivite vârstei, au fost implicaţi voluntari din cadrul parohiilor din municipiul Galaţi.

Entuziasmul, fericirea şi mulţumirea sinceră s-au putut observa pe chipurile acestor copii ce au beneficiat astăzi de darurile oferite de Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook