Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la invitaţia Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în perioada 25-27 august a.c. în Arhiepiscopia Dunării de Jos vor fi aduse o părticică din lemnul Sfintei Cruci şi moaştele Sfinţilor Părinţi Ioachim şi Ana, de către o delegaţie a Bisericii Ortodoxe din Cipru, condusă de Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Isaia de Tamassos şi Orinis.

Primirea raclelor cu sfintele odoare şi a delegaţiei cipriote în Eparhia Dunării de Jos, se va face la Catedrala „Naşterea Domnului” din Brăila, duminică, 25 august a.c., în jurul orei 1800.

Luni, 26 august a.c. sfintele odoare vor fi duse şi aşezate spre închinare în biserica „Sfânta Ana” din municipiul Galaţi, unde vor rămâne până pe data de 27 august a.c.

În perioada menţionată, binecredincioşii creştini sunt aşteptaţi atât la momentul primirii delegaţiei, cât şi la slujbele speciale oficiate în bisericile menţionate şi la venerarea Sfintelor Relicve.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook