Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În data de 23 august 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, un grup de 20 de tineri de la Parohia „Duminica Tuturor Sfinților“ din Movila Miresii, alături de preotul paroh Bogdan Alexandru Ionescu, au trăit bucuria comuniunii prin activitățile desfășurate în cadrul taberei de o zi de la Galați.

Ziua a debutat la Catedrala Arhiepiscopală din Galați, unde copiii s-au închinat la moaștele Sf. Apostol Andrei și au avut bucuria reîntâlnirii cu Înaltpreasfințitul Părinte Casian, alături de care au petrecut momente de neprețuit.

După cuvântul de învățătură, tinerii s-au rugat alături de Ierarhul lor în capela din reședința arhiepiscopală, iar mai apoi au fost invitați la o agapă unde au discutat despre rugăciune, tradiții și obiceiuri românești.

In a doua parte a zilei, grupul catehetic a vizitat Capela și incinta Seminarului Teologic „Sf. Apostol Andrei“ avându-l ca ghid pe părintele pedagog Ionuț Ștefan.

In ultima parte a zilei, copiii au mers la Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos și în Grădină Publică.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook