Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În această perioadă a postului, la Parohia „Adormirea Maicii Domnului“ din municipiul Tecuci, s-au desfășurat mai multe activități filantropice ce au avut în vedere bătrânii nevoiași și singuri din comunitatea tecuceană, precum și alte persoane cu nevoi speciale aflate în grija unor instituții medicale din judeţul Galaţi.

O astfel de activitate este şi cea de vineri, 11 august, desfăşurată de această parohie pentru cei 87 de pacienți internați cu grave probleme de sănătate, în special neurologice, în cadrul Centrului Medico-Social din localitatea Pechea.

Activitatea filantropică prin care au fost oferite alimente neperisabile (ulei, zahăr, orez, făină de grâu, mălai paste), sucuri, pături, lenjerii și produse igienico-sanitare, în valoare de 3.000 de lei, a fost organizată şi coordonată de preotul paroh Petru Ojog, în urma unui parteneriat cu Protoieria Covurlui şi cu tineri voluntari tecuceni.

La final, toţi cei prezenţi au participat şi la un scurt moment de împreună rugăciune în frumoasa biserică ocrotită de „Sf. M. Mc. Pantelimon“, situată în vecinătatea acestei instituţii sociale.

Pr. Rareş Bucur

Pastorală la Învierea Domnului

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook