Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Vineri, 2 august, 80 de copii din Parohia Țepu de Jos, protopopiatul Nicorești, județul Galați, însoțiți de preotul paroh, cadre didactice, părinți și bunici au participat la o activitate de vară organizată în cadrul Mănăstirii Toflea.

Acțiunile planificate pentru această zi specială de vacanță au debutat cu rugăciune în biserica mănăstirii, împreună rugători cu cei mici fiind preacuviosul părinte stareț Paisie Agache și toți însoțitorii copiilor.

După închinarea la moaștele Sfântului Ioan Scărarul și la icoanele din sfânta biserică, au continuat activitățile sportive și multe alte jocuri ale copilăriei, toate presărate cu multe surprize pe placul participanților.

Pentru a se încuraja petrecerea timpului liber în natură și a se solidifica legătura dintre tinerii de diferite vârste, copiii au fost coordonaţi cu multă atenție și pricepere de cadrele didactice voluntare.

Copiii și-au refăcut energia consumată cu produse alimentare de sezon, dulciuri și alte daruri.

Spre încheiere programului, copiii s-au mobilizat exemplar și au muncit în echipe, pentru a lăsa curtea mănăstirii în curățenie și ordine.

După această zi binecuvântată, toți cei prezenți au plecat încântați, mulțumind din suflet tuturor celor implicați.

Pr. Rareş Bucur

{gallery}galerie/anul_2024/august/03.08.2024 Activitati-vara-copii-Tepu-de-Jos/gallery}

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook