Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Marți, 27 august, 20 de copii din localitatea Suceveni, judeţul Galaţi, însoțiți de preotul paroh, au petrecut o zi de bucurie și relaxare la malul Mării Negre, în cadrul programului eparhial de vară „Vacanţa din pridvorul bisericii”.

În zorii zilei, cu multă nerăbdare, copiii au pornit spre mare, primul popas fiind la frumoasa Mănăstire Techirghiol, unde s-au închinat în sfântul locaș, au fost înălțate rugăciuni și a fost vizitată chilia vrednicului de pomenire părinte Arsenie Papacioc.

Cea de-a doua oprire a fost la Delfinariu din Constanța, unde, tinerii excursionişti au fost fascinați de reprezentația de excepție oferită de cei 4 delfini prietenoși și jucăuși.

Cel mai așteptat moment a fost întâlnirea cu marea albastră, pentru unii dintre copii fiind pentru prima dată când au văzut-o.

Vremea călduroasă a fost un bun prilej de a desfăşura diferite jocuri pe plajă dar și în apă.

La vremea prânzului, energia a fost refăcută prin servirea unei mese chiar pe plajă, urmată de o altă serie de activităţi frumoase şi potrivite mediului relaxant de la mare.

Această excursie a fost posibilă prin implicarea parohiei și a altor oameni de bună credinţă şi dornici de a aduce clipe de neuitat în viaţa copiilor din comunitatea lor.

Prin această excursie s-a dorit recompensarea copiilor pentru rezultatele bune obţinute la învățătură și pentru implicarea lor activă în diferitele activități din cadrul parohiei.

Pr. Rareş Bucur

Pr. Cătălin Radu

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook