Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În zilele premergătoare slăvitului Praznic al Naşterii Domnului,  mai multe grupuri de colindători din Galaţi şi Brăila au dorit să-l colinde pe Chiriarhul Dunării de Jos, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian.

După ce în serara precedentă, Înaltpreasfinţia Sa a primit colindătorii de la una din cele mai dinamice şi misionare Protoiierii ale Eparhiei, Protoieria Însurăţei, astăzi, 23 decembrie a.c. la Catedrala Arhiepiscopală din Galaţi Chiriarhul Dunării de Jos a primit Corul militar al Garnizoanei Brăila condus de dl col. Petrea Gogu.

În cadrul acestui eveniment au fost interpretate colinde tradiţionale, într-o deosebită armonie.

Corul Garnizoanei Brăila este format din membrii fanfarei militare, fanfară care, după tradiţie,  deschide sărbătorile la Bobotează, cântând troparele, alături de preoţimea brăileană.

La final, Înaltpreasfinţia Sa a oferit celor prezenţi daruri de suflet şi broşura „Colinde, colinde...“, apărută la Editura Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Între celelate cete de colindători remarcăm şi prezenţa unui grup de tineri din Asociaţia „Oastea Domnului“ din municipiul Galaţi.

Programul cadru al anului 2022

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook