Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în perioada  7-17 decembrie 2015, elevii claselor primare ale Seminarului Teologic „Sf. Apostol Andrei“ au participat la Atelierul de creaţie „Decoraţiuni de Crăciun” desfăşurat la Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos.

Micilor seminarişti li s-au adăugat şi grupe de copii de la diferite Fundaţii şi Asociaţii filantropice din Galaţi, împreună confecţionând decoraţiuni (steluţe, brăduţi, globuri, felicitări etc.) pentru Crăciun.

O parte dintre acestea au împodobit bradul din Sala de Expoziţii Temporare a Muzeului, iar celelalte au ajuns fie la copiii din instituţiile sociale gălăţene, fie în familiile micilor artişti.

Astăzi, 18 decembrie 2015, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian a participat la serbarea de Crăciun organizată de micii seminarişti în jurul bradului împodobit, în cadrul căreia au fost interpretate mai multe colinde tradiţionale.

La final, Chiriarhul i-a răsplătit pe toţi cei 200 de copii implicaţi în realizarea acestui proiect, oferindu-le daruri, precum şi o Diplomă de merit.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook