Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos a primit joi, 22 decembrie 2016, la Reşedinţa eparhială, peste 60 de elevi de la clasele primare ale Seminarului Teologic „Sf. Apostol Andrei“ din Galaţi.

Aceştia, sub îndrumarea cadrelor didactice care i-au însoţit, au susţitut un miniconcert de colinde tradiţionale şi cântece de stea.

Cu acest prilej a fost lansată cărticica „M-am împărtăşit! Mă simt ca un înger!“, apărută la editura Arhiepiscopiei Dunării de Jos, în care sunt cuprinse câteva din gândurile şi impresiile celor mai mici seminarişti exprimate prin scris sau desenate, prilejuite de întâlnirea lor cu Mântuitorul Iisus Hristos, în Euharistie.

La final, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian i-a binecuvântat şi le-a oferit numeroase daruri.

Şi după plecarea micilor seminarişti, colindele au răsunat în Reşedinţa eparhială, de data aceasta prin glasurile copiilor din corurile parohiilor „Sf. Dimitrie cel Nou“ din Galaţi şi  Salcia Tudor din judeţul Brăila.

Acestora li s-au adăugat şi copiii angajaţilor centrului administrativ al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, însoţiţi, bineînţeles, de părinţii lor.

Colindătorii au primit daruri şi i-au mulțumit ierarhului pentru grija părintească arătată în ultimul an.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook