Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În perioada noiembrie-decembrie 2017, s-a derulat la Brăila proiectul „Copiii se pregătesc de sărbătoarea Nașterii Domnului“.

Proiectul a avut ca scop oferirea unui cadru adecvat pentru petrecerea timpului liber și educație prin activităţi practice pentru copii care provin din familii asistate social.

În prima faza a proiectului, au avut loc discuții și întâlniri cu persoane asistate social care vin zilnic la Cantina Sociala „Sf. Cuvios Ioan Casian“, pentru identificarea familiilor care au copii şi doresc să-i înscrie la acest program.

În următoarea faza a proiectului, la Cantina Sociala „Sf. Cuvios Ioan Casian“ din Brăila, au avut loc întâlniri şi ateliere educative. Copiii au socializat şi au participat cu drag şi multă bucurie la derularea atelierelor practice cu accent pe învățarea de colinde, cântece și realizarea de desene și felicitări de iarnă.

Prin bunăvoinţa părintelui Sorin Marinescu, în data de 17 decembrie 2017, copiii au participat duminică la Sfânta Liturghie de la biserica „Naşterea Maicii Domnului“ din Brăila, unde au susţinut un frumos program de colinde, oferind cu acest prilej bucurie tuturor celor prezenţi.

Proiectul derulat de către Cantina Sociala „Sf. Cuv. Ioan Casian“ şi sprijinit de Protoieria Brăila a avut ca parteneri parohiile „Sf. Cuv. Parascheva“ şi „Naşterea Maicii Domnului“ din municipiul Brăila.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook