Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În seara zilei de 7 decembrie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, s-a desfășurat la Galați conferința intitulată „Ne putem răscumpăra păcatele?“, susținută de părintele Ciprian Negreanu, cunoscut ca fiind preotul misionar și duhovnicultinerilor studenți din Cluj-Napoca.

Conferința a fost organizată de A.P.O.R., filiala Galați, în colaborare cu Asociația „Familie și dăruire“ și Asociația „Ortodoxia tinerilor“, cu sprijinul Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Aula Magna a Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie din cadrul Universității „Dunărea de Jos“ din Galați  a fost gazda manifestării duhovnicești.

Evenimentul a fost deschis de vocile cristaline ale unui grup de copii gălățeni, îmbrăcați în portul tradițional românesc, care au reușit să aducă atmosfera Sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului prin interpretările câtorva colinde tradiționale românești și, astfel să deschidă inimile celor prezenți pentru primirea cuvântului aducător de pace și de lumină al părintelui conferențiar.

Tema aleasă pentru această întâlnire cu gălățenii a fost prezentată și explicată participanților de către părintele duhovnic invitat, captivând și bucurând prin frumusețea expunerii.

În partea a doua a întâlnirii, părintele clujean a răspuns la întrebările adresate de tineri și și-a exprimat bucuria de a conferenția pentru prima dată la Galați, un centru universitarimportant din țara noastră.

La finalul conferinței, organizatorii i-au mulțumit părintelui Ciprian Negreanu pentru prezența sa în mijlocul tinerilor și credincioșilor de la Galați și pentru cuvintele adresate acestora, pline de convingere și de încurajare în urcușul duhovnicesc.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook