Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În Duminica a XVI-a după Rusalii, biserica „Sfântul Mucenic Haralambie“ din municipiul Galaţi şi-a sărbătorit ocrotitorul.

Sfânta Liturghie a fost săvârşită de Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi. La eveniment au participat membrii Consiliului şi Comitetului parohial, precum şi numeroşi credincioşi din parohie şi din municipiu.

Tinerii şi copiii parohiei care participă activ la viaţa Bisericii şi se implică în toate activităţile desfăşurate în cadrul programelor naţionale „Hristos împărtăşit copiilor“ şi „Alege şcoala!“ s-au spovedit, iar la Sfânta Liturghie din ziua hramului, s-au împăstăşit.

Pentru familiile şi persoanele care se confruntă cu probleme financiare şi materiale, parohia a pregătit peste 300 de pachete cu alimente.

După încheierea Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinţia Sa a mers la Catedrala Arhiepiscopală unde, la racla cu moaștele Sfântului Mucenic Haralambie a săvârşit slujba acatistului, credincioşii prezenți închinându-se şi primind binecuvântare arhierească.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook