Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În ziua de pomenire a Sfântului Ierarh Partenie, Episcopul Lampsacului, membrii Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos s-au întrunit în şedinţa de lucru premergătoare Adunării Eparhiale care va avea loc mâine, 8 februarie 2014.

Şedinţa s-a desfăşurat în sala „Episcop Chesarie Păunescu“ din cadrul Centrului Eparhial şi a fost prezidată de Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

În cadrul lucrărilor, responsabilii sectoarelor din Administraţia Eparhială au prezentat sinteza activităţii pastoral-misionare, cultural-educaţionale şi social-filantropice din anul trecut, la nivelul fiecărei subunităţi. De asemenea, au fost analizate principalele proiecte cultural-patrimoniale pe care Eparhia Dunării de Jos le desfăşoară în prezent şi s-a insistat pe aspectele financiar-contabile de la nivelul Centrului eparhial şi a subunităţilor.

În partea a doua a şedinţei au fost analizate propunerile de proiecte şi programe cu privire la buna desfăşurare şi eficientizare a activităţilor specifice în contextul Anului omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii şi al Sfintei Împărtăşanii) şi Anul Comemorativ al Sfinţilor Martiri Brâncoveni în Patriarhia Română.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook