Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu durere sufletească și multă încredere în bunătatea lui Dumnezeu, Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului“ - Tudor Vladimirescu anunță trecerea la cele veșnice a maicii starete, stavrofora Daniela Nedelcu, în data de 1 februarie a.c.

În pacea, liniștea rugăciunii și a responsabilității pentru binele obștii mănăstirii, la vârsta de 91 de ani se îndreaptă spre Dumnezeu pe Care L-a slujit cu credință și devotament din tinerețe, trecând prin suferințele desființării mănăstirii, pe care le-a asumat creștinește, lucrând ca pictor la pictarea multor biserici din Eparhia Dunării de Jos și din țară.

A suportat cu demnitate suferințele temniței de la Mislea, iar din anul 1990 a contribuit la reașezarea rosturilor mănăstirii, prin rectitorirea bisericii mari şi a paraclisului de iarnă, a corpurilor de chilii, a anexelor mănăstireşti, sprijinind reînceperea funcţionării atelierelor de pictură, sculptură, croitorie, broderie ş.a.

După trecerea la cele veșnice a maicii Veronica, în toamna anului 2005 a fost aleasă și confirmată ca stareță a Manastirii "Adormirea Maicii Domnului" - Tudor Vladimirescu.

Dumnezeu să o odihnească cu dreptii!

Obștea Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului“ - Tudor Vladimirescu, județul Galaţi.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook