Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înalpreasfinţitului Părinte dr. Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în data de 24.01.2013, la sediul Protoieriei Galaţi, a avut loc sesiunea de informare susţină de membrii Centrului de Resurse Galaţi, cu tema „Managementul serviciilor sociale“.

Printre participanţii la eveniment s-au numărat preoţi şi voluntari implicaţi în activităţţi social-filantropice, preocupaţi să dobândească informaţii necesare pentru înfiinţarea unor servicii social-filantropice la nivel de parohie, protoierie sau organizaţie nonguvernamentală, precum şi metodologia de acreditare a serviciilor sociale.

Centrul de Resurse Galaţi, a fost înfiinţat în cadrul proiectului FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, fiind cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 93/3.3/S/62277 şi este implementat de Federaţia Filantropia în parteneriat cu Patriarhia Română, Instituto de Formation Integral (IFI) si SC Global Commercium Development S.R.L.

Prin acest proiect se urmăreşte dezvoltarea capacităţii organizaţionale a Administraţiei Patriarhale şi a 9 eparhii pentru a deveni parteneri mai puternici pentru incluziunea socială la nivel naţional.

Diac. Ionuţ Căşuneanu

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook