Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Duminică, 22 iulie 2018, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, aniversează împlinirea vârstei de 67 de ani.

În aceste zile, Patriarhul României se află, în vizită de lucru, la Mănăstirea Sfânta Maria – Techirghiol, stavropighie patriarhală.

În ziua de 22 iulie 2018, la biserica Mănăstirii Sfânta Maria – Techirghiol, după Sfânta Liturghie, de la ora 12.00, va fi oficiată o slujbă de Te Deum, ca mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru împlinirile recente din viața Bisericii Ortodoxe Române, poporului român și Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

În aceeași zi, o rugăciune de mulțumire la aniversarea zilei de naștere a Patriarhului României va fi rostită și în timpul Sfintei Liturghii oficiate la Catedrala Patriarhală din Bucureşti.

Mesajele de felicitare cu ocazia aniversării zilei de naștere a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel (22 iulie) pot fi înmânate direct la secretariatul Reședinței patriarhale din București sau trimise la adresa de e-mail: cabinet.patriarhal@patriarhia.ro, ori la numărul de fax: 021.406.71.62.

Sărbătoarea oficială a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel este ziua de 30 septembrie a fiecărui an, data întronizării Preafericirii Sale în demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române (30 septembrie 2007).

Biroul de presă al Patriarhiei Române

Foto credit: Basilica.ro

 

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook