Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Joi, 8 iulie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul al Dunării de Jos, parohia ,,Sfântul Ilie“ din municipiul Brăila a desfăşurat o activitate educativ-recreativ pentru 24 de copii din această parohie.

Activitatea face parte din programul eparhial de tabere pentru elevi desfăşurat în Eparhia Dunării de Jos în cele două luni din vacanţa de vară din acest an.

Totodată, întrunirea de astăzi de la Așezământul Social-Filantropic ,,Sfântul Pantelimon“ - Lacu Sărat, la care au participat cei doi preoţi de la parohia „Sf. Ilie“ din Brăila, cadre didactice de la disciplina Religie şi copiii din această comunitate parohială brăileană, a fost organizat în contextul sărbătoririi hramului.

Programul zilei a început cu o rugăciune de binecuvântare pentru copiii prezenţi şi familiile lor, urmate de activități sportive, jocuri recreative și diverse concursuri tematice și interdisciplinare.

La finalul programului, prin contribuția membrilor Consiliului și Comitetului parohial, toţi cei prezenţi au primit o agapă.

Copiii s-au bucurat de o zi frumoasă, în spațiul prietenos și ospitalier al Așezământului eparhial de la Lacu Sărat și și-au manifestat recunoștința pentru clipele frumoase oferite de parohie „Sfântul Ilie” din municipiul Brăila.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook