Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Luni, 19 iulie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul al Dunării de Jos, parohiile Viziru, Radu Vodă și Perișoru din județul Brăila au desfășurat o serie de activități educativ-recreative pentru 45 de copii din comunitățile parohiale menționate.

Aceste activități se înscriu în programul eparhial de tabere pentru elevi, desfăşurat în Eparhia Dunării de Jos în cele două luni din vacanţa de vară din acest an.

Copiii participanți au avut posibilitatea de a vizita câteva biserici reprezentative din municipiul Brăila, fiind un bun prilej de a cunoaște câte ceva din istoricul, arhitectura și specificul fiecarui locaș de cult în parte.

Întrunirea acestor copii la Brăila a fost posibilă și prin susținerea materială oferită de parohia ”Sf. Parascheva” din municipiu, acolo unde, toți copiii prezenți au primit la ora prânzului o agapă.

Dupa masă copiii au mers în Gradina Publica a orașului Brăila pentru a participa la activități sportive, jocuri recreative și diverse concursuri tematice.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook