Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Astăzi, 28 iulie 2022, cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul al Dunării de Jos, 40 de copii din parohiile brăilene Nașterea Maicii Domnului, Sf. Filofteia, Baldovinești şi Sătuc au participat la Aşezământului ”Sf. M. Mc. Pantelimon” din judeţul Brăila la o serie de activităţi educative și recreative, organizate în contextual sărbătoririi ocrotitorului spiritual al capelei din cadrul acestei instituţii socio-medicale.

Copiii veniți împreună cu preoţii de la cele patru parohii, au avut bucuria de a se întâlni cu Înaltpreasfințitul Părinte Casian, care le-a fost gazdă, ghid și îndrumător pentru câteva ore în spațiul natural și primitor al așezământului de la malul cunoscutului lac din apropierea municipiului Brăila.

În deschiderea programului, împreună cu ierarhul locului, toți copiii participanți s-au rugat în Capela „Sf. Pantelimon“ a Așezământului eparhial.

În continuare, plini de energie, entuziasm și bucurie, copiii au fost implicați într-o serie de activități sportive, jocuri recreative și diverse concursuri tematice, permanent fiind vegheați și îndrumați cu dragoste părintească de chiriarhul Dunării de Jos.

După masa oferită în foişorul din cadrul Așezământului, copiii au continuat să se joace şi să se bucure de clipele frumoase petrecute împreună în această zi de vară.

Aceste activități se înscriu în programul eparhial de tabere pentru elevi, desfăşurat în Eparhia Dunării de Jos în vacanţa de vară din acest an.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook