Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Luni, 29 iulie, la Mănăstirea Cârlomănești din județul Galați a fost desfășurată o nouă activitatea pentru copii și tineri în cadrul programului eparhial „Vacanța din pridvorul bisericii“.

La această activitate de vacanță au participat peste 100 de copii din șase parohii din cuprinsul protopopiatului Tecuci (Umbrărești I, Bucești, „Sfinții Voievozi Noi“, Corod IV, Brătulești și „Sfântul Gheorghe“), împreună cu preoţii lor și alți voluntari parohiali.

Ziua a început în biserica mănăstirii cu rugăciunea de dimineață, urmată de un cuvânt de învățătură ținut de preotul Ion Ariton de la Parohia Corod IV.

Părintele le-a vorbit copiilor și tinerilor despre istoricul Mănăstirii Cârlomănești, precum și despre importanța Bisericii în viața de zi cu zi.

După acest moment de învățătură, cei prezenți au fost implicați în activități sportive, precum atletismul și fotbalul.

La prânz, toți copiii au luat masa în comuniune, bucurându-se de timpul petrecut împreună.

După masa de prânz, a avut loc un moment cultural deosebit în cadrul căruia domnul Iancu Huzum, bibliotecar din comuna Corod, le-a prezentat și recomandat copiilor mai multe cărți care pot fi citite cu mare interes la vârsta lor.

Ziua a continuat cu diverse activități de socializare și cunoaștere, toate acestea având ca scop întărirea legăturilor dintre tineri, cultivarea spiritului comunitar și petrecerea timpului liber când mai potrivit și frumos posibil.

Pr. Rareş Bucu

Ajutor pentru sinistraţi

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook