Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În ziua de 25 iulie, la Așezământul ”Sfântul Pantelimon” - Lacu Sărat, judeţul Brăila, Parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din municipiul Brăila a organizat activitatea recreativă intitulată: ,,Copii, părinți și bunici în vacanță!”

La manifestarea de vacanţă au participat 94 de persoane de toate vârstele care au petrecut o după amiază memorabilă în spațiul generos și elegant al Așezământului eparhial de pe marginea Lacului Sărat.

În prima parte a programului s-au desfășurat jocuri de dezvoltare personală având ca teme, comunicarea, autocunoașterea, gestionarea conflictului, ascultare eficientă, spirit de echipă. A doua parte a programului a fost dedicată jocurilor sportive și recreative.

Activitățile au fost coordonate de preotul Simeon Sică Bănică, diaconul Gabriel Secuian de la Parohia ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” și de doamna Stănescu Liliana, profesor la disciplina Religie în cadrul Colegiului Național ”Nicolae Iorga” din Brăila.

La finalul activităţii, toţi participanții au luat parte la agapa tradiţională oferită de parohia organizatoare.

Activitatea face parte din programul eparhial de activităţi cu copiii şi tinerii desfăşurat pe parcursul verii şi denumit generic ,,Vacanța din pridvorul Bisericii”, ce se desfășoară la inițiativa și cu binecuvântarea ierarhului Dunării de Jos, Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian.

Pr. Rareş Bucur

Pr. Simenon Sică Bănică

Ajutor pentru sinistraţi

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook