Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

30.07.2024 Bucurie, comuniune şi activităţi recreative pentru copiii din trei comunităţi parohiale brăilene

În data de 29 iulie 2024, parohiile brăilene „Sf. Ioan Botezătorul“, „Sf. Filofteia“ şi Măxineni au participat cu un grup de 46 de copii la programul eparhial de vară „Vacanța din pridvorul Bisericii”.

La ora 09.00, grupurile de copii din cele trei comunităţi parohiale, însoţiţi de preoţii şi cântăreţii bisericeşti, precum şi de cadre didactice voluntare au mers la mănăstirea voievodală Măxineni, din apropierea municipiului Brăila.

După ce s-au închinat în Sfânta Biserică și au rostit împreună câteva rugăciuni, au vizitat biserica nouă, biserica veche și casa stărețească, spre bucuria şi entuziasmul tuturor participanților.

În continuare, sub atenta purtare de grijă a preoților parohi de la cele trei parohii şi a celorlalţi însoţitori, au fost desfăşurate o serie de activităţi de socializare, discuții libere, activități recreative, sportive și plimbări în natură.

La prânz, prin grija, jertfelnicia şi dărnicia viețuitorilor de la această vatră monahală toţi participanţi au luat masa.

După o altă serie de activităţi în aer liber, mulţumiţi sufleteşte şi încântaţi de clipele frumoase petrecute în această zi specială de vacanţă, copiii s-au întors la casele lor cu speranţa reîntâlnirii în acest spaţiu primitor.

Pr. Rareş Bucur

Ajutor pentru sinistraţi

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook