Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În data de 22 iunie 2012, în sala mare a Teatrului Muzical „Nae Leonard“ din Galaţi a avut loc cursul festiv al absolvenţilor celei de a doua promoţii a Secţiei Farmacie din cadrul Facultăţii de Medicină şi Farmacie a Universităţii „Dunărea de Jos“.

Programul a debutat în Catedrala Arhiepiscopală din Galaţi, cu săvârşirea slujbei de Te-Deum de către Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, ca mulţumire pentru toate binefacerile de la Dumnezeu şi ajutorul primit pe toată perioada studiilor.

La eveniment au participat decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie împreună cu distinsul corp profesoral universitar, autorităţile locale din cele două municipii ale eparhiei, tinerii absolvenţi ai specializării „Farmacie“, studenţi dar şi simpli credincioşi.

La final, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop a oferit tinerilor absolvenţi câte o carte de rugăciuni, editată în Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Momentul solemn din Catedrală a fost continuat în sala mare a Teatrului Muzical unde, în cadrul cursului festiv au fost rostite scurte alocuţiuni şi au fost oferite diplome şi flori.

Anul acesta, când se împlinesc 5 ani de învăţământ farmaceutic la Galaţi, au absolvit 90 de tineri farmacişti din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău, Vrancea şi Tulcea.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook