Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În Duminica Părinţilor şi a Copiilor, Centrul cultural educaţional ,,Sfinţii Martiri Brancoveni“ al parohiei „Naşterea Maicii Domnului“ din Braila a fost gazda unui eveniment filantropic şi cultural dedicat copiilor de la Apartamentul social tip „Dalia“, aflat în Cartierul Obor al municipiului.

Gazdele au fost elevii participanţi la programul „Lasaţi copiii să vină la Mine!“, care se derulează zilnic în centrul social parohial; iar invitaţii, şase copii cu vârste cuprinse între 7 şi 17 ani, însoţiţi de instructorul lor. Acestia au primit în dar, mai întâi, un program cultural pregătit de gazde, respectiv, recitarea unor poezii anume alese pentru evenimentul celebrat, dar şi un scurt concert la pian.

Le-au fost oferite, apoi, şi alte daruri - ghiozdane şi rechizite potrivit vârstei fiecăruia, după care a urmat agapa, organizată în sala de mese a centrului social,valoarea totală a darurilor oferite de Parohia Naşterea Maicii Domnului, cu sprijinul enoriaşilor, fiind de 900 de lei.

Darul cel mai mare, atât pentru gazde, cât şi pentru invitaţi, a fost, însă, timpul petrecut împreună şi prieteniile care s-au legat, copiii de la apartamentul social simţind din plin faptul că Biserica este o familie frumoasă şi binecuvântată.

Pr. Sorin Marinescu

 Grădiniţa „Familia“ din cadrul parohiei „Adormirea Maicii Domnului“ din Brăila

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook