Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În după-amiaza zilei de 16 iunie 2020, în cadrul activităţilor misionare şi social-filantropice desfăşurate de Arhiepiscopia Dunării de Jos în această perioadă de pandemie, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, Centrul eparhial a oferit cina şi 100 de măşti de protecţie, bătrânilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Ierarh Spiridon“ din Galaţi.

După ce darurile au fost pregătite la Cantina „Sf. Nicolae“ a Centrului Eparhial, câţiva preoţi şi angajaţi din administraţia eparhială le-au transporat la Capela „Sf. Spiridon“ din cadrul căminului, pentru a fi oferite la 30 de persoane aflate în îngrijire în cadrul acestei instituţii sociale din municipiul Galaţi.

Valoarea produselor oferite astăzi a fost de 1000 lei.

Reprezentanţii căminului şi beneficiarii serviciilor sociale au mulţumit ierarhului Dunării de Jos pentru dragostea, grija şi dărnicia arătate permanent pentru cei aflaţi la vârsta cărunteţii şi pentru cei care au nevoie de ajutor de la semenii lor.

În Arhiepiscopia Dunării de Jos, activitaţile de sprijinirea a semenilor nevoiaşi, dar şi a celor aflaţi în unităţile medicale şi centrele sociale continuă prin implicarea preoţilor jertfelnici şi a voluntarilor din eparhia noastră.

Pr. Rareș Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook