Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În Duminica a VI-a după Sfintele Paşti, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop Casian al Dunării de Jos, Sectorul social-misionar al Centrului eparhial a organizat tradiţionala întâlnire cu nevăzătorii din municipiul Galaţi, prilejuită de lecturarea în această zi a Evangheliei vindecării orbului din naştere.

Membrii Asociaţiei Nevăzătorilor au fost prezenţi la Sfânta Liturghie săvârşită la Catedrala Arhiepiscopală însoţiţi de dl Ioan Lepădatu – preşedintele asociaţiei şi dl. Andrei Negoiţă, referent în cadrul sectorului eparhial pentru probleme ale nevăzătorilor.

În cadrul slujbei au fost rostite cereri speciale pentru aceste persoane, iar în cuvântul de învăţătură pcuv. arhim. Daniil Oltean – vicar administrativ – a vorbit despre grija pe care trebuie să o avem faţă de semenii noştri aflaţi în suferinţă, subliniind faptul că aceste persoane au nevoie de noi, de dragostea noastră care să-i mângâie şi de ochii noştri care să-i călăuzească.

Dupa încheierea Sfintei Liturghii, membrii asociaţiei au participat la agapa frăţească organizată în incinta Centrului eparhial şi au primit daruri şi binecuvântări.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook