Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În seara zilei de 5 martie 2013, în conformitate cu prevederile statutare şi legale, a avut loc Adunarea Generală a Societăţii Naţionale a Femeilor Ortodoxe din România, filiala Galaţi.

Lucrările s-au desfăşurat în sala de conferinţe a Protoieriei Galaţi, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în prezenţa pc. pr. Ionel Rotaru, cosilier pentru probleme social-filantropice în cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, a unor preoţi din slujirea socială, precum şi a coordonatorilor de programe ai Comitetelor parohiale din Protoieria Galaţi.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat raportul de activitate şi exerciţiul financiar pe anul 2012 şi au fost formulate o serie de proiecte de activităţi pentru anul 2013 pe cele două coordonate majore: cea educaţională – prin implicarea profesorilor de religie în activităţi comune, şi cea socială – prin implicarea doamnelor din comitetele parohiale.

SNFOR filiala Galaţi, a încheiat în anul precedent 18 parteneriate cu diverse instituţii cuprinse în aria de activitate, în scopul asigurării cadrului de conlucrare pe plan religios, cultural şi social-filantropic, pentru desfăşurarea unor programe şi acţiuni comune care să contribuie la creşterea calităţii serviciilor sociale; a acordat burse unui număr de 4 studenţi şi 8 elevi proveniţi din familii aflate în risc social şi a organizat mai multe conferinţe.

La final, toţi cei prezenţi au primit mici daruri constând în iconiţe, cărţi de rugăciuni pentru bolnavi şi broşura „Taina Sfântului Maslu“, editate de Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook