Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

După ce marţi, 17 martie a.c., Arhiepiscopia Dunării de Jos a oferit pachete ce conţin cărţi de rugăciune şi materiale de igienă: dezinfectanţi, spirt, clor, săpun, detergent lichid şi solid, bureţi, şampon, pastă şi periuţă de dinţi, persoanelor aflate în carantină în două dintre cele patru centre de carantină din judeţul Galaţi, astăzi, 18 martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, a continuat ajutorarea acestor persoane din Galaţi, dar şi a celor din centrele de carantină din judeţul Brăila.

Cu acest prilej, persoanelor din carantină le-a fost oferit micul dejun, dar şi seturi de lenjerii pentru paturi, prosoape, saci menajeri, cutii cu ceaiuri şi alte prosuse de strictră necesitate.

Preoţi de la Centrul eparhial şi dev la protoierii, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi cu voluntari, au preluat produsele respective din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos şi s-au deplasat la centrele de carantină din judeţele Galaţi şi Brăila, pentru a le oferi celor instituţionalizaţi.

Zilnic în această perioadă, persoanele aflate în carantină din judeţul Galaţi vor primi din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos micul dejun şi, în funcţie de nevoi, vor fi acordate şi alte ajutoare.

De asemenea, celelalte persoane din centrele de carantină din Brăila şi Tecuci, precum şi ceilaţi beneficiari aflaţi în listele programului eparhial de ajutorare „Ne înnoim de Sfintele Paşti” vor primi sprijin spiritual şi material.

Prin acest program eparhial sunt sprijinite 2200 de persoane, valoarea totală a ajutoarelor ridicându-se la suma de aproximativ 150.000 lei.

Pr. Rareş Bucur

Programul cadru al anului 2022

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Călăuză ortodoxă numar special

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook