Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Astăzi, 25 martie 2021, la sărbătoarea Bunei Vestiri, Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a săvârșită Sfânta Liturghie împreună cu Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și Preasfințitul Parinte Visarion, Episcopul Tulcii în biserica „Buna Vestire“ - paraclis episcopal din municipiul Tulcea.

Slujirea în sobor a ierarhilor de la Dunăre și Mare a fost prilejuită de intrarea în cel de-al 14-lea an de când Preasfințitului Părinte Visarion se află în demnitatea de prim episcop al reînființatei Eparhii a Tulcii de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian a rostit cuvântul de învățătură în care a vorbit despre speranța și bucuria care trebuie să nu ne părăsească în pandemie pentru biruirea tuturor suferințelor.

În continuare, ierarhul Dunării de Jos a citit mesajul de felicitare al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, adresat Preasfințitului Părinte Visarion, cu ocazia acestei sărbători eparhiale și personale.

Pr. Rareş Bucur

Foto credit: Episcopia Tulcii

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook